Personalen

DET ÄR VI SOM ARBETAR PÅ FÖRSKOLAN

KARIN ANDRÉASON

Jag arbetar som förskolechef, förskollärare och sensomotorisk reflexpedagog på Grinden.

Jag var med och startade förskolan 1995 och älskar mitt arbete!!!  Att stötta barn med svårigheter och främja förutsättningar för ökat lärande genom motorisk träning är en förmån i mitt jobb. På fritiden umgås jag med min härliga familj, tre underbara barn och man samt hund.

HELEN SÖDERBERG

Började på Grinden januari 2018

som barnskötare. Har jobbat med barn

med olika funktionsnedsättningar på Åsbackaskolan i 15 år.

Jag är döv och är trebarnsmor

på deltid och tycker om att umgås med

min familj. Mitt stora intresse är djur.

Jag har två hästar, fyra katter och en hund!

GUSTAV BÄRGASKÖRD

Åker varje dag från och till Järna där jag bor!

Har arbetat på Grinden sedan hösten 2004 och har under den tiden utbildat mig till förskollärare med inriktning naturvetenskap, matematik och teknik!  Gör även mitt bästa med gitarren och trumman samt att hålla hemsidan igång!

SIW NORLING

Även kallad Siwan!

Jag har jobbat på Grinden sedan vi startade i augusti 1995! Många härliga ungar har jag lagat mat till genom åren och hoppas få göra det

flera år till. Då och då hoppar jag även in i barngruppen och hjälper till!

IRENE GITLIZ SCHWAB

Text kommer snart.

MARIA LAUER

Jag har jobbat som barnskötare sedan 1997 och på Grinden har jag varit sedan januari 2011! Från 2015 är jag även utbildad sensomotorisk reflexpedagog vilket passar alldeles utmärkt

här på Grinden!

Behärskar det svenska teckenspråket gör jag också och är den som fixar språkstimulerande stödtecken till våra sånger!

LOTTA EHLERT

Jag bor i Järna och har jobbat på Grinden

sedan 2015. Jag tycker mycket om musik och spelar både steelpan och piano.

Älskar också att vara ute i naturen!