Ansökningsformulär

Här kan du ställa ditt barn i kö till förskolan Grinden!

Fyll i formuläret här nedan och klicka på "Skicka ansökan".

OBS! Ni får ingen automatisk bekräftelse, vi skickar en manuell bekräftelse med de uppgifter ni anmält så fort som möjligt till de e-mailadresser ni angivit i formuläret.

Välkommen att hälsa på för att se hur vi har det! Besök bokas via telefon 0158-12514

ANSÖK TILL VÅR KÖ

Förskoleplats (vårdnadshavare arbetar eller studerar)
Allmän förskola 20 tim (vårdnadshavare är arbetssökande eller föräldraledig) OBS! AVGIFT.
Allmänförskola 15 tim (Gäller från höstterminen det år då barnet fyller 3 år) OBS! INGEN AVGIFT.

OBS! Om du inte får upp en bekräftelsesida när du klickat på "SKICKA ANSÖKAN" ber vi er göra en ansökan till vår mail istället med de uppgifter som efterfrågas här ovan.