Ansökningsformulär

Från och med 1 februari 2018 har vi egen kö för dig som vill placera ditt barn på Förskolan Grinden! Vill du ställa ditt barn i Förskolan Grindens kö fyller du i formuläret här nedan och klickar på "Skicka".

OBS! Ni får ingen automatisk bekräftelse, vi skickar en manuell bekräftelse med de uppgifter ni anmält så fort som möjligt till de e-mailadresser ni angivit i formuläret.

Välkommen att hälsa på för att se hur vi har det! Besök bokas via telefon 0158-12514

ANSÖK TILL VÅR KÖ

Förskoleplats (vårdnadshavare arbetar eller studerar)
Allmän förskola 20 tim (vårdnadshavare är arbetssökande eller föräldraledig) OBS! AVGIFT.
Allmänförskola 15 tim (Gäller från höstterminen det år då barnet fyller 3 år) OBS! INGEN AVGIFT.