Dagsrutiner Dokumentation Inskolning Vår inriktning

"Grindens dokumentation - att göra lärandet synligt"                                Engelsk-flagga-2.jpg

_01_dsc_3257.jpg

Vi strävar efter att ha en så levande dokumentation som möjligt.

Dokumentationen utgörs till största delen av fotografier med text till som går att hitta här på vår hemsida.

Så fort vi får möjlighet uppdaterar vi vår dokumentation.

Responsen från våra föräldrarna har varit mycket positiv. Det är fler och fler föräldrar som tillsammans med sina barn följer dokumentationen hemifrån. Detta ger också en viktig återkoppling för barnet som kan berätta och diskutera med mamma och pappa vad som hänt under dagen.

Vår dokumentation är lika mycket till för våra barn som för våra föräldrar!