Hej! Jag heter...

Karin Andréason

...och arbetar som förskolechef, förskollärare och                      sensomotorisk reflexpedagog på grinden.                                              Jag var med och startade förskolan 1995 och älskar mitt arbete!!!             Att stötta barn med svårigheter och främja förutsättningar                         för ökat lärande genom motorisk träning är en förmån i mitt jobb.             På fritiden umgås jag med min härliga familj                                            - tre underbara barn och man samt hundar.